Gratis tools

Krachtkits verzamelt en ontwikkelt ook graag gratis spelen en communicatietools om samen mee aan de slag te gaan voor meer innerlijke kracht voor jou en je kind(eren).

Gratis tools

Krachtkits verzamelt en ontwikkelt ook graag gratis spelen, communicatietools en methodes om samen mee aan de slag te gaan voor meer innerlijke kracht voor jou en je kind(eren).


OVER JE NODEN COMMUNICEREN:
WAT HEEFT JE KIND 
NODIG OM WEER TOT RUST TE KOMEN?

Krachtkits biedt je graag deze kindvriendelijke tool voor meer innerlijke rust aan. Als je hieronder inschrijft ontvang je direct een van de oefeningen uit de Krachtspiegel-methode 'Wat heb je nodig?'. Het doel is te ontdekken wat kinderen nodig hebben om weer tot rust te komen en het ook te leren toepassen. Met de kleurrijke kaartenset brengt je op een speelse manier bij kinderen (én zelf als ouder, leerkracht of begeleider) meer erkenning en zelfkennis in het dagelijkse leven.

Dit is een cadeautje als je inschrijft voor onze nieuwsbrief

COMMUNICEREN MET JE LICHAAM:
HET ABC VAN ONTSTRESSEN

Is je kind onrustig of overprikkeld? Ervaar je stress? Deze wetenschappelijk onderbouwde methode van Live The Connection waar je in een bepaalde houding gaan zitten en enkele bekrachtigende zinnetjes zegt, heeft nu ook een versie voor kinderen. In 5 minuten kom je terug meer in evenwicht doordat je hersenhelften in verbinding gaan. Probeer het gewoon eens. Ook als ouder kan je er alleen maar baat bij hebben.

COMMUNICEREN OM SAMEN TE GROEIEN:
LET'S JUMP

Op een speelse manier te weten komen hoe kinderen zich echt voelen, dat doe je met de Jump Movement methode, bedacht door Ineke Hurkmans. Via deze stimulerende gesprekstechniek spring je dieper in elkaars gedachten en in wat je innerlijk wil groeien. Aan de hand van een helder stappenplan ga je op een verbindende manier communiceren, waardoor iedereen zich gehoord en gezien voelt.

HERKENBARE VERHALEN & VELE TIPS:
ONLINE KRACHTKITS-MAGAZINE

Soms gaat kinderen begeleiden niet zo vlot en kom je problemen tegen. En dan wil je wel eens weten hoe anderen het oplossen. Krachtkits-magazine bundelt inspiratie van vele ouders, coaches, opvoeders en kinderen. Met een doel: samen groeien naar meer authenticiteit, rust en harmonie in het samen leven. Meld je nu aan en en ontvang alvast 4 gratis yogakaartjes.

OFFLINE EN SPEELS COMMUNICEREN:
HET AANDACHTSSPEL

OFFLINE EN SPEELS COMMUNICEREN:
HET AANDACHTSSPEL

Wil je je kids wat meer offline? Met deze 13 gevarieerde opdrachten krijgen ze meer aandacht voor zichzelf en hun omgeving. Je kan de speelse kaartjes printen en in een bokaal steken. Have fun!

BINNENKORT MEER MOOIS!

>