OP EEN EENVOUDIGE MANIER (JE) KINDEREN BEGELEIDEN MET DE KRACHTSPIEGEL

Van binnenuit het zelfvertrouwen van kinderen versterken

Van binnenuit het zelfvertrouwen van kinderen 
versterken

Deze ervaringsgerichte training wil ouders, opvoeders, leerkrachten en coaches kennis laten maken met de effectiviteit van de Krachtspiegelmethode van Katrien De Keyzer. Meer info over de methode, klik hier. Je krijgt tips en handvaten aangereikt in het versterken van het zelfvertrouwen, de veerkracht en het zelfbeeld bij kinderen.

Ervaar deze speelse gespreksmethode die je kan toepassen bij kinderen van 5 tot en met 12 jaar om zo van binnenuit wezenlijke verandering te weeg te brengen. Maar groei zelf ook in zelfvertrouwen in jezelf en sta zo sterker in het begeleiden van kinderen. Zo kan jij het verschil maken. Deze live training is voor professionals maar ook voor ouders. Want ook als ouder kan jij zelf veel in handen nemen en op een laagdrempelige en veilige manier je kind innerlijk versterken en ook zelf je rustig en vol vertrouwen in je vel te voelen. 

Deelnemers waren heel enthousiast om de methode direct in te zetten in hun praktijk, thuis of in de klas. Enkele getuigenissen lees je onderaan. Kom je ook de kracht van deze tool ontdekken tijdens een training? Meld je aan via onderstaande button. Heb je eerst nog vragen? Contacteer me gerust via katrien@krachtkits.be.

De training wordt gegeven door Susan Van Asten van SOS Kinderen en emoties en Katrien De Keyzer van Krachtkits. Heel welkom!

Praktische informatie

Tijdsduur 3u
Locatie: Waar en wanneer is in samenspraak met ons door jou te bepalen. Wij komen graag naar jouw school, kinderopvang, vriendinnengroep, praktijk,...
Inclusief

1 boek, krachtspiegel en online training voor de organisator  t.w.v. 67 euro
- een goodiebag voor elke deelnemer.
Investering: 495 euro (inclusief 21% btw) exclusief vervoersonkosten
Maximaal 20 personen
Tip: verzamel een groep van geinteresseerde ouders, leerkrachten, coaches en ontvang ons in je living, klas of praktijk.

Boeken:  via katrien@krachtkits.be of door online in te schrijven en te betalen via de button. Je krijgt automatisch een bevestiging en factuur in je mailbox.

Wat deelnemers vertelden:

"Het was een heel inspirerende training met tips waar je direct mee aan de slag kan gaan."

"Je kan wel positieve gedachten of affirmaties zeggen maar met de Krachtspiegelmethode voel je waar je het zelf nog niet gelooft in je lijf en kan je het echt van binnenuit leren geloven en voelen."

"Kinderen gaan bewuster nadenken over wat er echt klopt voor hen."

"Deze was heel inspirerend. Ook door zelf de kracht van de spiegel te ervaren."

"Susan is een geweldige trainster vol passie! Echt super om naar haar te luisteren. Werkt met concrete voorbeelden waardoor het herkenbaar is voor mij."

"Super gaaf idee is de Krachtspiegel.  Een mooie tool om in te zetten bij het coachen. Ik ga me hier zeker nog in verdiepen."

"Doordat je niet zoveel plaats hebt op de tekstwolk van de spiegel,
kom je echt tot de kern en kies je de juiste woorden zorgvuldiger."

"Dit vond ik een zeer leerzame workshop. Leuk met de spiegel erbij. Het boekje las vlot en had ik na een avond uit. Ik ga dit zeker inzetten. Ik heb mezelf gelijk op alles aangemeld."

"Dit is een methode die elke kind als basis zou moeten krijgen en hun eigenwaarde en veerkracht enorm versterkt."

EEN FIJNE SAMENWERKING VAN:

>